Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
COROR Selyem Zománc

COROR Selyem Zománc

Könnyen kezelhető cseppmentes, kiváló fedőképességű, selyemfényű gyorsan száradó festék.
Cikkszám: 104_szulo
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Veszélyességi besorolás: UN 1263 festék 3. III. LQ


Alkalmazás: A COROR Selyem Zománcfesték egy kellemes, krémes állagú, selyemfényű bevonat. Kül- és beltérben, lakossági dekorációs, barkács és felületvédelmi célokra egyaránt használható. Könnyen kezelhető cseppmentes, kiváló fedőképességű, gyorsan száradó festék. Bevonata húsos, szépen terülő, selyemfényű megjelenésű. A védeni kívánt felület lehet: fém, kezeletlen fa, kezelt fa, ajtó, ablak, korábban festett felület, tégla, beton, kő. COROR Selyem Zománcfesték módosított „Alkyd” kötőanyagának köszönhetően kiváló minőségű, rugalmas, tartós bevonatot ad. A megszilárdult bevonat ellenáll az UV sugárzásnak, tartósan víz lepergető, így megfelelő védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben. A bevonat végleges fényessége kb. 2hét alatt fejlődik ki.

Előkészítés: A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, a régi bevonatokat és a pergő rozsdát. Régi bevonatok eltávolításához használjuk a COROR Rapid Festéklemarót. Korábban festett felületek esetében használhatunk felület kiegyenlítésre alkalmas tapaszt. Mechanikai tisztítás után mindig portalanítsuk a felületet.

Fém felületek esetében rozsdaátalakítók használata nem javasolt. Acél (vas), oxidálódott régi alumínium és horganyzott felületeket alapozzuk COROR Rapid Korróziógátló alapozóval.

A kezeletlen fa felületeket csiszolás és portalanítás után lakbenzin hígítóval jól meghígított COROR Selyem Zománcfesték elegyével alapozzunk úgy, hogy a fába ivódjon be az alapozónk. Amennyiben szükséges 24 óra elteltével közbenső csiszolást alkalmazzunk. Gondoskodjon a gombák és a rovarok okozta károk megelőzéséről. A festési munkálatok megkezdése elött, a festéket fel kell keverni. Próbafestés elvégzése javasolt!

Felhasználás: A COROR Selyem Zománcfesték felhasználásánál kérjük, tartsa be a festéssel kapcsolatos ismereteket, hogy az Ön által kezelt felület tökéletes minőségű legyen. Fokozottan ügyeljünk az élek és sarkok megfelelő rétegvastagságú bevonatolására. A munkálatokat csak 5–30 °C között végezze! Felületek fedő festését legalább 2 rétegben javasoljuk. A festék felhasználásra kész, hígítani nem szükséges, de lehetséges minimálisan, az optimális felhordási konzisztencia eléréséig. A festéket felhordhatjuk ecsettel, hengerrel és megfelelő szóró berendezéssel. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: selyemfényű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.