Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
VALMOR AIR FLOW Sóglett 8,5 Kg
8.489 Ft (6.684 Ft + ÁFA)
Menny.:db

VALMOR AIR FLOW Sóglett 8,5 Kg

8.489 Ft (6.684 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l
5.893 Ft (4.640 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
14.865 Ft (11.705 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, amelyből tested is felépül. Asztmás, allergiás és autoimmun megbetegedések gyógykezelését segíti.
Gyártó: Festékbázis
Cikkszám: 343
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: VALMOR AIR FLOW Sóglett, egy törtfehér színű porkeverék. Vízzel keverve egy magas konyhasó tartalmú, beltéri, rusztikus hatású felületképző anyag. Felhordható beltéri helyiségekben mész-, vagy cementkötésű ásványi vakolatokra. A gipszkarton, gipszes glett és egyéb felületek nem alkalmasak. Ezeket a felületeket kizárólag behálózott EPS ragasztóval tesszük alkalmassá az anyag felhordására. Tetszőleges színek is kialakíthatók lúgálló porpigmentek keverékével. (vasoxid pigmentek, krómoxid zöld, kobaltkék stb.) Legfeljebb 1 %-ban anyagában színezhető. A VALMOR AIR FLOW Sóglett bevonására nem alkalmasak a filmképző anyagot tartalmazó diszperziós festékek, lakkok.

Előkészítés: A VALMOR AIR FLOW Sóglett felhordása előtt a felületet portalanítani, a felület porozitásának függvényében 1 – 3 dl/m2 csapvízzel nedvesíteni kell. A sóglett megtámadja a fémeket, ezeket takarással védeni kell. A VALMOR AIR FLOW Sóglett nem alkalmas filmképző anyagokkal bevont felületekre, (diszperziós, latex festékek, lakkok,) ezeket az anyagokat le kell csiszolni.

Felhasználás: A munkálatokat csak +10 °C feletti hőmérsékleten kezdjük meg. 8,5kg sóglettet kb. 1,4 liter vízzel alacsony fordulatú keverővel homogén csomómentes masszává kell keverni. 5 perc pihentetést követő, ismételt átkeverés után használatra kész. A felhasználási konzisztencia további kis mennyiségű víz adagolásával módosítható. A minimum 3mm rétegvasagság eléréséhez használjunk saválló glettvasat és spaklit. A vízzel bekevert sóglettet fel kell használni. A szerszámokat és a glettes vödröt, használat után vízzel el lehet mosni. Kérjük, töltse le és olvassa el a termék műszaki és biztonsági adatlapját a www.festekbazis.hu Internet oldalról!

Fényesség: matt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.