Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
VALMOR Homlokzatfesték fehér
20.264 Ft (15.956 Ft + ÁFA)
Menny.:db

VALMOR Homlokzatfesték fehér

Kiszerelés
20.264 Ft (15.956 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l
5.893 Ft (4.640 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
14.865 Ft (11.705 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Homlokzat, hőszigetelő rendszer, irodaház, víztorony, társasház, családi ház.
Gyártó: Festékbázis
Cikkszám: 330
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: A VALMOR Homlokzatfesték fehér, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít, magas kötőanyag tartalmának köszönhetően megfelel a jelenkor technikai és környezetvédelmi követelményeinek. Kiválóan alkalmas téglafal, természetes kő, beton, gipszes- és cement vakolatok bevonására. Kültéri felhasználásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Tisztítható, nedves dörzsálló bevonatot képez, ezért kifejezetten javasoljuk fürdőszobák, konyhák, előszobák festésére.

Előkészítés: A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, a foltos felületet izoláljuk VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfestékkel. A felülethibás falakat glettelőanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük,
töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: matt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.