Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelő 1l
1.779 Ft (1.401 Ft + ÁFA)
Menny.:db

VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelő 1l

1.779 Ft (1.401 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l
5.893 Ft (4.640 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
14.865 Ft (11.705 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Kálium Szilikát oldat, mely a Valmor Sóglett, valamint egyéb ásványi kötésű, porozitással rendelkező felületek fixálására, portalanítására és kopásállóság javításra alkalmazható, kül- és beltérben.
Gyártó: Festékbázis
Cikkszám: 342
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: A VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelő, egy kálium szilikát oldat, mely a VALMOR AIR FLOW Sóglett, valamint egyéb ásványi kötésű, porozitással rendelkező felületek fixálására, portalanítására és kopásállóság javításra alkalmazható, kül- és beltérben. Kötése során vízoldhatatlan mikrokristályok keletkeznek melyek "folyékony cementként" megerősítik a kezelt felületet. Az impregnált felület megőrzi annak vízgőz áteresztő képességét. Így érvényesül például a VALMOR AIR FLOW Sóglett pozitív élettani hatása. Önmagában használva színtelen impregnálószer, de színezett fallazúrként is felhasználható. A fixatív színezéshez használjon lúgálló porpigmenteket (vasoxid pigmentek, krómoxid zöld, kobaltkék stb.) melyeket maximum 1%-ban szabad belekeverni.

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, portalanítsuk le. A fixatív megtámadja az üveget és a fémeket, ezeket takarással védeni kell.

Felhasználás: A munkálatokat csak +10 °C feletti hőmérsékleten kezdjük meg. A VALMOR AIR FLOW Sóglettet a kötését, száradását követően hígítatlan fixatívval lehet impregnálni kb. 1 dl/m2 anyagfelhasználás mellett. A VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelőt NEM szabad hígítani! Felhordáshoz használhatunk ecsetet, hengert, kefét és szivacsot. Lehetőség szerint 1 maximum 2 rétegben hordjuk fel. A beszínezett fixatívot fel kell használni. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le és olvassa el a műszaki és biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: matt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.